HjemElektrisk gulvvarmeBaderomsutvalg

Baderomsutvalg

Baderomstilbehør øker komforten og gir et bad en virkelig luksuriøs følelse. Vårt utvalg av baderomstilbehør er designet for å øke komfort og bekvemmelighet, og gjør badene mer luksuriøse.

Duggfjernere for speil gir til alle tider klar sikt når du barberer deg, sminker deg eller bruker en hårføner.

Se produkt

Veggoppvarming er ideell for oppvarming av et lite område av veggen eller for oppvarming av hele rommet. Spesielt egnet i boliger hvor varmetap og dårlig isolasjon er et problem.

Se produkt

Våre oppvarmede håndklestativer er vakkert designet i rustfritt stål av høyeste kvalitet. Det er ingen flytende væsker på innsiden, så der er dermed vedlikeholdsfritt og utrolig billig å ha på.

Se produkt
Baderomsutvalg
Baderomsutvalg

Dampfritt baderomsspeil

Baderomsspeil med damp kan være en utfordring. Warmups duggfjerner for speil er en trygg og enkel måte å holde speilene klare og dampfrie. Duggfjerneren for speil er selvklebende og monteres direkte på speilets bakside.

heated bathroom mirror
heated bathroom mirror
underfloor heating bathroom

Oppvarmet håndklestativ

Ingenting slår følelsen av å ha varme håndklær klar når du går ut av et badekar. Warmups oppvarmede håndklestativ er det perfekte valget for et moderne bad. Tilgjengelig i tre forskjellige størrelser for å imøtekomme alle preferanser; de elektriske håndklestangene hjelper med å varme opp baderommet uten å måtte installere nye rør.

underfloor heating bathroom

Produkter av interesse

Gulvvarme på baderommet

Oppdag fordelene med varme fliser, kostnadseffektivitet og livsvarig komfort med elektrisk gulvvarme. Ideell for alle bad, våtrom og dusjområder.

Les mer

Oppvarming under fliser

Flisbelagte gulv er ideelle for bruk med et elektrisk gulvvarmesystem ettersom de varmer opp raskt og beholder varmen godt, noe som gjør systemet effektivt å ha på.

Les mer

Termostater

Warmup tilbyr et bredt spekter av gulvvarme-kontroller, fra enkle manuelle termostater til de nyeste, fjernbetjente smart-termostatene.

Les mer