GDPR- Vår forpliktelse

Denne innkallingen oppsummerer hvordan vi håndterer personlige data i samsvar med personvernlovgivning. For mer detaljert informasjon vennligst besøk vår Privacy policy.
Browsing våre nettsteder
Anonym internett logginformasjon, er atferdsmønstre og antall besøk på sidene samlet. Cookies blir hentet hver gang du besøker nettstedet vårt, slik at du ikke trenger å taste inn registreringsdetaljer på hvert besøk. Informasjonskapsler kan deaktiveres i nettleseren din, men vær oppmerksom på at dette kan hindre vår hjemmeside fra å jobbe fullt.
Full våre nettsider skjemaer
Ditt navn og adresse er nødvendig, slik at vi kan svare på dine spørsmål eller ønsker. Dine data vil ikke bli delt med tredjeparter. Hvis du har fullført den raske tilbudsskjemaet, vil vi beholde informasjonen i tre måneder etter lengden av prosjektet tidsramme valgt av deg.
Å gjøre en betaling
Vi bruker en sikker tredjeparts betaling nettsted for å behandle betalinger. Ingen registrering av kortdetaljene dine lagres av oss. Personopplysninger vil ikke bli delt med tredjeparter med mindre vi må overholde et juridisk krav.
Registrere en SMART Termostat

Vi trenger å samle personopplysninger for å koble Smart Termostat til riktig hjem eieren. Data vil bli holdt for lengden på registreringen av enheten pluss femten år fra den siste kontakten dato-et valg termostat anses som den siste kontakten.

De tilhørende MyHeating app koblinger til en tredjeparts tariff sammenligningsside for å aktivere autoswitch funksjon. Dine personlige data er nødvendig for å aktivere autoswitch. Sammenligningen Nettstedet vil ikke sende informasjon til andre selskap i tillegg til leverandøren du har valgt.

Samspill med oss ​​på sosiale medier
Hvis du ønsker å delta i noen diskusjoner eller svare på kampanjer på disse sidene vil du trenger for å gi personopplysninger. Vi samler ikke inn noen andre enn den som samlet inn av sosiale medier området selv personopplysninger.
Innhenting av samtykke til å motta markedsføring informasjon

For huseiere i Tyskland, Frankrike og Storbritannia som fullfører våre nettsider skjemaer, vil vi også gjerne kontakte dem med informasjon knyttet til energisparing og våre produkter. Vi vil bare gjøre dette, men når de har gitt oss deres samtykke.

For EMEA-kunder å fylle våre nettsider former vi ikke sende noen markedsføring informasjon til dem.

Datasikkerhet og personvern
Data blir holdt på sikre servere. Vi bruker kryptering for å beskytte dine personlige data mot tap, tyveri og misbruk, samt mot uautorisert tilgang og utlevering. Vi vil ikke gi dine data til en tredjepart uten din tillatelse.
Dine personlige data rettigheter

Du har rettigheter knyttet til dine data vi holder, som du kan utøve ved å kontakte oss på: no@warmup.com, eller ved å skrive til: Warmup Scandinavia Data forespørsel, Slakthusgatan13, 121 62, Johanneshov, Sverige

Vi ville sette pris på om du kunne klart begrunne din forespørsel; Vi vil vurdere dette, og vår personvernombud vil svare tilbake til deg innen en måned fra å motta den. Vær oppmerksom på at ikke alle rettigheter vil gjelde i alle situasjoner, hvis dette er tilfelle, vil vi informere deg om dette.