Hjemom WarmUp

Om WarmUp

Warmup er en sertifisert ISO 9001: 2015 britisk baserte selskapet som skaper og levere gulvoppvarmingsløsninger. Vi har solgt mer enn 3 millioner systemer i over 70 land i løpet av 24 år. Vi har datterselskap virksomhet i 11 land og er lisensiert handelspartnere i alle andre.

Historie

Kombinasjonen av WarmUp er oppvarming ledningen med fluorbelegg, den 4iE WiFi og 3iE Energy-Monitor Termostater, er patentert, varemerkebeskyttet og verdensledende.

Vi begynte som, og er en kunnskaps- og forskningsdrevet britiske virksomhet, noe som gjør proprietære verdensledende produkter. Oppvarming har en tradisjon for kvalitet og innovasjon. Vi kontinuerlig oppdatere og legge til vår produktspekter for å levere de absolutt beste produktene. Warmup er den eneste gulvvarme selskap hvis produkter er CE-merket og godkjent av ulike uavhengige institusjoner som tilbyr sikkerhet og fred i sinnet.

Spesielt for våre profesjonelle kunder, vil kvalitet og fleksibilitet av våre produkter, kundestøtte før og etter salg, tekniske assistanceand elektronisk opplæring, hjelp gjennom hvert trinn av prosjektet. Vår livstidsgaranti reflekterer vår tillit til vår forskning, testing og i vår driftserfaring.

Vi tilbyr de beste systemene, optimalt utformet og perfekt oppdrag å jobbe i akkurat slik vi informert på forhånd at det ville – for livet. Virkelig, er at WarmUp garanti.

Warmup styreleder Andrew Stimpson

Vårt løfte

Vi tror vi tilby de beste produktene, best service, Beste garantier og den beste informasjonen. Dette er ikke en blind tro, det er en vi har vokst og styrket gjennom vår avanserte in-house forskning og utvikling evne.

Våre proprietære produkter er testet i vår egen EN442-2 testsenter, lokalisert i Tyskland, og deretter validert innen ulike innlegg belegg overvåking hus i Europa.

Disse husene er fullt overvåket, slik at vi kan lage en ekstremt detaljert ytelsen database, noe som gir oss sann kunnskap om hvordan en oppvarming system vil fungere, og den energien den vil bruke.

Hvorfor WarmUp?

Beste produkter

Oppvarming har den høyeste kvalitet. Vi har de tøffeste, dual-fluorpolymer, tynn (1,8mm diameter) varmetråd på markedet. Det vil ikke heve gulvet nivåer og er BEAB godkjent, møte de høyeste sikkerhetsstandarder for elektrisk gulvvarme.

Beste service

Vi tilbyr verdensledende service og support. Vi er det eneste selskapet som har en teknisk hjelpetelefon for alle kunder, huseiere, installatører, beskrivende, forhandlere og andre WarmUp klient. Dette hjelpetelefon tjener alle parter i spørsmål fra å sette opp en termostat til noen problemer med installasjon av enten elektrisk gulvvarme.

beste Garantier

Alle våre produkter er støttet med bransjeledende garantier som følge av omfattende testing og forskning. Vi tilbyr livstidsgaranti på våre elektrisk gulvvarme rekkevidde. I tillegg tilbyr vi en SafetyNet ™ installasjons Garanti: bør et system bli skadet under installasjonen, vil vi erstatte det gratis (underlagt vilkår og betingelser).

Beste Forskning og utvikling

Med vår satsing på forskning og utvikling (FoU) og kundeservice, er vi i stand til å tilby deg teknologisk avanserte gulvvarmesystemer som leverer den høyeste standard av kvalitet, ytelse og kundetilfredshet. Vi har en påkostet EN442-2 Research and Development Center i Tyskland, testfasiliteter og overvåkes legg belegg hus over hele Europa.

Beste akkrediteringer

Var trygg på å ha det aller beste systemet på markedet. Våre produkter er i samsvar med EUs regelverk. er CE-merket og godkjent av ulike uavhengig tredjepart institusjoner. Våre produkt akkrediteringer inkluderer BEAB, cUL, CSA, FIMKO, NEMKO og UL. I tillegg er vi medlemmer av BEAMA og TTA.

Trusted globalt for gulvvarme

Vi har vokst til et globalt selskap som betjener våre spesialløsninger og høy standard produkter over et bredt spekter av land. Warmup er til stede i mer enn 70 land. Finn noen av våre fullført prosjekter i våre case-studier.