Gulvvarme Installasjon

Floor heating can be installed in both renovation and new-build projects.We have put together some advice to show how quick and easy it is to install floor heating.

Slik installeres gulvvarme?

Gulvvarme installasjonen kan fullføres av en profesjonell installatør. Den nøyaktige installeringstrinnene avhengig av merke og type varmesystemet så sørg for å lese gjennom bruksanvisningen før du begynner arbeidet. All elektrisk arbeid, blant annet ledningsnett og kobler termostaten til varmesystemet, må utføres av en elektriker./p>

Videoanvisning

Den WarmUp video bibliotek gir tilgang til detaljert gulvvarme installasjon råd. Disse videoene er laget for å brukes som en veiledning, så vennligst følg hele installasjonsmanualen.

warmup videos on youtube

Installasjonsgaranti

Vi var den første merkevaren på markedet for å tilby en SafetyNet ™ installasjons-garanti på våre oppvarming wire. Hvis varmesystemet er skadet når du installerer systemet, vil vi erstatte det gratis. Bare kontakt vår støttelinje å organisere erstatning.

Håndbøker og instruksjoner

Besøk vår produktlitteratur for å finne installasjonsmanualer og tekniske spesifikasjoner for alle våre produkter. Enten det er en elektrisk gulvvarmesystem, termostat eller andre produkt fra WarmUp rekkevidde, husk å alltid lese nøye installeringshåndboken og følg instruksjonene.