HjemTermostater

Termostater og varmekontrollere

Det å velge et riktig kontrollsystem er avgjørende for å sikre at varmesystemet virker på best mulig måte, samt effektivt og enkelt.

For å levere den optimale varmeløsningen, tilbyr Warmup en rekke termostat kontrollere fra enkle manuelle termostater til moderne, smarte termostater med fjerntilkobling.

Kategorier termostat for oppvarming

Med over 20 års erfaring i utvikling og kompetanse tilbyr en rekke Warmup termostater til gulvvarme de beste løsningene i varmestyring.

Enten en enkel, dial-basert elektronisk termostat til gulvvarme eller en teknologisk avanserte smart kontroller til gulvvarme – vi har en rekke alternativer som passer alle oppvarmingskrav. Unngå å kaste bort energi og oppnå store sparinger på strømregninger ved å installere Warmup termostat til gulvvarme.

Smarte termostater

warmup smart thermostat category

Warmups mange forskjellige smarte termostater som fungerer automatisk med trådløs kommunikasjon og app-basert teknologi er våre mest avanserte varmekontrollere.

Programmerbare termostater

programmable thermostats category

Enklere enn våre smarte termostater, tillater Warmups programmerbare termostater å programmere varmeforbruket og tilpasse varmeplanen.

Manuelle termostater

manual thermostat category

Enda enklere enn de dial-baserte termostatene for å styre gulvvarme systemer, kan vi tilby en rekke manuelle termostater. Lett å bruke – bare vri for å kontrollere og umiddelbar varme.

Vårt komplett utvalg av termostater til gulvvarme

Vet du hvilken type termostat passer for prosjektets varmesystem? Se nederst for komplett utvalg av Warmup kontrollere til gulvvarme.

4iE

Den 4iE Smart Wifi termostaten finner den smarte måten å varme opp på mer effektivt.

Se produkt

3iE

Programmerbar termostat med energi-skjerm som tilbyr en nøyaktig temperaturstyring.

Se produkt

Tempo

Programmerbar termostat med enkel i bruk grensesnitt.

Se produkt

MSTAT

Ingen programmering påkrevd, bare sett ønsket komfort-temperatur.

Se produkt

Veiledning for kjøp av termostat

Ikke sikker på hvilken type termostat til gulvvarme er den riktige?
Les vår veiledning for kjøp for å finne ut akkurat hvilken Warmup termostat til gulvvarme passer hver prosjekt og hvert varmesystem.

Veiledning for kjøp