Hjemom WarmUpHvorfor WarmUp

Hvorfor WarmUp?

Vi mener at kvaliteten på miljøet spiller en betydelig rolle i velvære. Å skape en hyggelig stue krever stor design og utførelse.

Hvorfor spesifisere WarmUp gulvvarme

Den gulvvarme industrien vokser i et utrolig tempo og markedsverdien er anslått å være rundt 150 EUR hos produsent salgspriser (MSP) i 2018, noe som vil representere en økning på rundt 25% i forhold til markedsstørrelse i 2013.

Vår historie

I løpet av de siste 24 årene har WarmUp solgt i overkant av 2 millioner elektriske gulvvarmesystemer. Starter som en produsent av gulvvarme i 1994, WarmUp identifisert behov for en ende-til-ende-tjeneste levert av erfarne og betrodde rådgivere. Vi er opptatt av å tilby en komplett tjeneste fra å forstå prosjektets krav, utforme effektive oppsett, installasjon komplette prosjekter og igangkjøring for hvert prosjekt.

Vår filosofi

I vår kjerne, har vi en filosofi om å bygge tillit, basert på de fem pilarene i vår kvalitetspolitikk

  • Beste service
  • Beste Forskning og utvikling
  • Beste garanti
  • Beste produkter
  • Beste akkrediteringer

Oppdrag

Våre dedikerte eksperter vil levere et varmesystem som er egnet til formålet. Hensikten er å levere en komplett oppvarmingsløsning til de besøkende og beboere i boliger, kontorer, hoteller, sykehus, sykehjem, steder for tilbedelse og mange andre steder der folk bor, arbeider og møtes, som ønsker å føle seg komfortabel i et klima kontrollert miljø.