HjemElektrisk gulvvarmeBaderomsutvalgDuggfjernere for speil

Duggfjernere for speil

Warmups duggfjerner for speil gir brukerne mulighet til å få et klart syn i deres baderomsspeil, og gir i tillegg en luksuriøs funksjonalitet på baderommet.

Duggfjernere for speil
Baderomsutvalg

Dampfritt baderomsspeil

Ethvert bad trenger et speil – og alle speil damper. Warmups dampfjerner for speil gir den perfekte løsningen på dette problemet ved å gjøre et vanlig speil til et oppvarmet baderomsspeil.

Dampfjerneren er bare en tynn film som sitter mellom baksiden av speilet og veggen. Med Warmups dampfjerner for speil kan vi forsikre deg om at du ikke vil ha det samme problemet med å tørke og smøre et speil.

mirror demister warmup

Hovedfordeler

N

Praktisk installasjon

Selvklebende for praktisk installasjon direkte på baksiden av speilet

N

Sammenkoblet til lyssystemet

For automatisk drift når lyset er slått på

N

Jevn varme med rask oppvarming og energieffektiv

Driftskostnader som tilsvarer en lyspære

Installasjon

Dampfjernerne fra Warmup er enkle å installere. Systemet består av en selvklebende film som kan festes direkte på speilets bakside. Dampfjernerne kan kobles enten direkte til eksisterende romlyskrets for automatisk funksjon når lyset slås på på badet, eller via en separat bryter som er koblet til hovedlyskretsen.

Formater

Dampfjernerne kommer i tre former; rund, kvadratisk og rektangulær slik at den passer mesteparten av speilene. Hvis speilet er uvanlig stort, kan to dampfjernere kombineres og festes på baksiden – gjør ethvert speil til et oppvarmet speil.

Sikkerhet

Warmups dampfjernende speil er motstandsdyktige mot fuktighet, vibrasjon, støt, støv og aldring, slik at du ikke trenger å bekymre deg for sikkerheten i et våtrom.

Driftsspenning 230 V AC ±15%, 50 Hz
IP-vurdering IP57
Lengde på tilkoblingskabel 1 m
Kontroll Sammenkoblet til lyssystemet
Godkjenninger, sertifikater og merker   accreditations-CE
Modell Størrelse (mm) Effekt (W)
WMD1 400 x 450 70
WMD2 600 (sirkulær) 55
WMD3 290 x 290 27
WMD4 600 x 1100 132