Hjemom WarmUpBeste Garantier

Beste Garantier

Vi tilbyr markedsledende garanti på alle våre produkter.

Med over 20 års erfaring innen oppvarming hjem over hele verden, er vi trygge på vår banebrytende forskning og produkt design og mange av våre gulvvarmesystemer kommer med en livstidsgaranti.

WarmUp Garantier

Vi forstår også at under installasjon kan feil gjøres; det er derfor vi gir vår berømte SafetyNet Installasjon garanti. Dette gir beskyttelse i tilfelle skader av gulvvarmesystemet mens du installerer systemet. I tilfelle av skader vil vi erstatte det, vederlagsfritt.

Garantitid

All oppvarming produkter er warrantied hvis elementet er registrert med WarmUp innen 30 dager, og installeres av en kvalifisert entreprenør i samsvar med byggeforskrift bestemmelser. Vennligst se våre vilkår for mer informasjon.

All oppvarming termostater, kontrollere og ledningssentre har en garantitid for en periode på 3 år.

Warmup DWS varmekabel – Livstidsgaranti

Oppvarming SPM varmematter – levetid garanti

Warmup DCM-PRO system – Livstidsgaranti

Oppvarming PVC varmematter – 10 års garanti

Warmup WIS Varmekabel – 10 års garanti

Warmup Folie Heater – 15 års garanti

warranty-Lifetime     warranty-30Year     warranty-15Year     warranty-10Year

Alle WarmUp isolasjonsplater er warrantied for en periode på 5 år.

warranty-30Year

SafetyNet ™ installasjons garanti

Vi var den første merkevaren på markedet for å tilby en SafetyNet ™ installasjons garanti på våre varme ledninger og rør.

Hvis systemet blir skadet ved et uhell mens du installerer og før du dekker med avrettingsmasse eller gulv, vil vi erstatte det gratis. Den SafetyNet ™ installasjons garanti dekker ikke noen annen form for skade, misbruk eller feilaktig installasjon på grunn av feil lim eller undergulvforhold, og det er en grense på en gratis erstatning system per kunde eller installatør. Kontakt vår støttelinje innen 30 dager etter kjøpet av varen, for å organisere en erstatning som skal sendes.