Hjemom WarmUpBeste akkrediteringer

Beste akkrediteringer

WarmUp produkter er i samsvar med EUs regelverk og normer, er CE-merket og godkjent av flere uavhengige institusjoner, og gir komplett og sikker kvalitetssikring.

Produkt akkrediteringer

Våre produkt akkrediteringer inkluderer: BEAB, VDE, FIMKO, cUL, ETL og UL. I tillegg er vi medlemmer av BEAMA og TTA, og vi holder BSI ISO 9001 sertifisert.

BEAMA er en ledende bransjeorgan for elektrotekniske industrien for Storbritannia og Europa. Warmup medlemskap i denne uavhengig ekspert kunnskapsbase og forum viser at vi er en ansvarlig gulvvarme leverandør.

TTA, The Tile Association, representerer vegg- og fliserindustrien i Storbritannia. Vi er en del av denne foreningen for å vise at vi er en aner gulvvarme merkevare med en genuin interesse for å gi best mulige produkter og tjenester til markedet.

BEAB Approved

Den BEAB Godkjent mark

BEAB Approved

Den BEAB Godkjent mark fra Intertek er en europeisk sikkerhets mark som brukes av ledende elektriske produsenter for å støtte CE-merking og viser samsvar med lavspenningsdirektivet (LVD).

En BEAB Godkjent mark er en godkjenning av at produktenes sikkerhet har blitt bekreftet av Intertek og produktet har blitt fremstilt i en fabrikk inspisert med aksepterte metoder og som Intertek har prøvet og vurdert våre produkter.

Alle WarmUp termostater holde BEAB godkjenninger som gjør våre varmematter og folie varmeovner. Dette betyr at våre produkter kan anses å drive godt og effektivt år etter år og være trygge i bruk.

BEAB Mat Godkjenningssertifikat

BEAB Folie Heater Godkjenning ceritficate

BEAB 4iE. 3iE og Tempo Termostat Godkjenning certifcate

BEAB

BEAB Komponent Godkjent Mark

BEAB

Den BEAB Component Godkjent Mark er en elektrisk sikkerhetsmerke som betyr at våre produkter har blitt vurdert av Storbritannias ledende uavhengige godkjenninger spesialister, BEAB til de høyeste europeiske og internasjonale standarder.

Warmup DWS varmekabelsystemer holder BEAB Component Godkjent Mark, noe som betyr at dette produktet oppfyller de høyeste sikkerhetsstandarder og kan være klarert for å være trygge i bruk.

BEAB Approved factory

BEAB Fabrikk Godkjent Mark

BEAB Approved factory

Den BEAB Fabrikk Godkjent Mark demonstrerer at BEAB har bekreftet at fabrikken oppfyller de strengeste produksjon og sikkerhetsstandarder, som må være kontinuerlig opprettholdes for å beholde denne godkjenning. WarmUp produkter kan derfor være klarert for å være produsert med høy kvalitet og sikkerhetsstandarder, noe som gir fullstendig forsikring i våre produkter.

BEAB Fabrikk Godkjenning

CAS CERTIFIED

CSA / CSAus Marks

CAS CERTIFIED

CSA-merket på produktene våre betyr at en prøve av våre produkter har blitt sertifisert til gjeldende standarder. Disse inkluderer American National Standards Institute (ANSI), Underwriters Laboratories (UL), CSA Group (CSA), NSF International (NSF) og andre nord-amerikanske og globale organisasjoner.

CSA godkjenning

UL LISTED

UL / cUL Marks

UL LISTED

UL-standarder blir brukt for å vurdere produkter, komponenter, materialer og resultater.

Oppvarming tak og takrenne snø-smelte systemer og de-icing kabel bjørn UL Mark. Du kan stole på våre ovner til arbeid sesong etter sesong takket være denne uavhengig akkreditering.

FI CERTIFIED

FIMKO Mark

FI CERTIFIED

FIMKO akkreditering er utformet for å hjelpe og støtte produsentene til å administrere kvaliteten på sine produkter og operasjoner.

Oppvarming snowmelting systemer, herunder varmekabler og selvregulerende kabel bærer FIMKO mark. Dette betyr at du kan stole på vår utendørs oppvarming utvalg for å arbeide år etter år, noe som gir deg en trygg og praktisk utendørs varmeløsning.

ETL Interek

ETL godkjent Mark

ETL Interek

Den ETL Mark fra Intertek er en Nord-Amerika Safety Mark som betyr at produkter som bærer dette merket er testet og oppfyller kravene i foreskrevne produkt sikkerhetsstandarder for Nord-Amerika.

Oppvarming tak og takrenne snø-smelte systemer og de-icing kabel bjørn ETL Mark. Dette betyr at du kan stole på vår utendørs oppvarming utvalg for å arbeide år etter år, noe som gir deg en trygg og praktisk utendørs varmeløsning.

ISO 9001

BSI ISO 9001

ISO 9001

Oppvarming er sertifisert av BSI i henhold til ISO 9001: 2015, den nyeste versjonen av den internasjonalt anerkjente standarden for kvalitetsstyringssystemer. ISO 9001: 2015 detaljer kravene til kvalitetsstyringssystemer som er basert på følgende prinsipper; sterkt kundefokus ved hjelp av en prosess tilnærming for å støtte driften, involvering av toppledelsen ved hjelp av en risikobasert tilnærming til beslutningstaking, og kontinuerlig forbedring.

Dette sertifikat bekrefter at vi drive og vedlikeholde strenge kvalitetsstyringsprosesser for design, utvikling og levering av våre systemer. Etter disse prosessene fører til effektivitet i å levere løsninger til våre kunder globalt.

ISO 9001

RIBA - CPD

RIBA akkreditert CPD Provider

Oppvarming er et akkreditert medlem av RIBA CPD Providers Network. RIBA CPD Programmet har blitt utviklet for arkitekter og andre anlegg profesjonell til å utvikle og vedlikeholde sine ferdigheter og kompetanse.

WarmUp tilbyr en RIBA akkreditert CPD seminar, The “Introduksjon til gulvvarme”, som anser alt du trenger å vite for å holde deg oppdatert på den nyeste systemer, teknologier og beste praksis.

RIBA - CPD

CIBSE akkreditert CPD Provider

RIBA - CPD

Oppvarming er et akkreditert medlem av CIBSE CPD kursleverandører. CIBSE er en profesjonell medlemskap kroppen med over 21 000 medlemmer i 100 land over hele verden.

Oppvarming er CPD tittelen “Hvordan angi gulvvarme” holder deg oppdatert med den nyeste tekniske informasjonen du trenger å vite om den voksende gulvvarme markedet.

CIBSE CPD