HjemSnøsmelting

Snøsmeltesystemer

Øk sikkerhet og bekvemmelighet ved å holde hjem, bygninger, oppkjørsler og veier snøfrie og frostbeskyttet med vårt brede utvalg av snøsmelteløsninger.

Snøsmeltekabel

Ideell for snøsmeltebruk på bakkenivå i oppkjørsler, veier, trapper, terrasser og balkonger. Kan også anvendes til tak- og takrennebruk.

Se produkt

Selvregulerende kabel

Ideell for tak- og takrennebruk. Kan også brukes til frostbeskyttelse for rør.

Se produkt

Frostbeskyttelseskabel

Ideell for å beskytte rør mot frysing. Kan brukes i både plast- eller metallrør.

Se produkt

Regulatorer og sensorer

Maksimerer energieffektiviteten til snøsmeltesystemet. Ideell for bakkenivå eller tak- og takrennebruk.

Se produkter
Snøsmelting

Fordelene ved et snøsmelte- og frostbeskyttelsessystem inkluderer:

Kostnadsbesparelse

Systemene er mer kostnadseffektive i det lange løp enn kontinuerlig salttilførsel og -fjerning, og reduserer avfall ved å forlenge sementens levetid.

Tillagt verdi

Et Warmup-snøsmelte- eller frostbeskyttelsessystem kan forlenge levetiden til tak, rør og fortau ved å eliminere bruken av grove salter og kjemikalier og skade fra snøfjerningsenheter.

Smart investering

Installering av et Warmup-snøsmeltesystem er en utmerket investering som kan øke verdien av hjemmet ditt. Det er en langsiktig løsning for å holde fortauer, tak og rør frie for snø og is, og dermed øke verdien av eiendommen.

Det behøves ikke noen form for mekanisk rom

Det er ikke nødvendig å bruke plass eller et rom i ditt hjem/din garasje for utstyr. Systemet bruker en liten veggmontert temperaturregulator og en sensor som er montert på fortau/tak.

Energieffektivitet

Snøsmeltesystemene drives i forbindelse med en automatisk aktiveringsenhet (temperaturregulatorer) som vil utløse systemet når det registrerer nedbør og frysetemperaturer. Disse regulatorene sørger for at systemet kun er aktivt i perioder det er nyttig og reduserer sløsing med energiforbruk.