HjemTermostaterMyHeating App

MyHeating-app

For å få mest mulig av 4iE Wifi termostat, last ned Warmup MyHeating-appen for smarttelefoner. MyHeating tillater unike egenskaper slik som SmartGeo™, data om strømforbruk og driftskostander, termostat personalisering og fjernkontroll av oppvarming. Tilgjengelig på iOS, Android og med noen funksjonalitet på MyWarmup konto i nettleser.
myheating app remote heating control from mobile phone

Gratis MyHeating-app er lett og enkel i bruk

Kommunikasjon med termostat fra alle steder, MyHeating-app gjør det mulig å kontrollere oppvarmingssystemet fra smarttelefoner. Vår innebygd SmartGeo teknologi styrer oppvarmingssystemet automatisk og problemfritt – optimaliserer strømforbruket og gir én ting mindre å bekymre deg for.

Hvis valget er å ikke bruke den SmartGeo, bruk MyHeating-appen for enkel programmering av termostaten. Warmup bruker Natural Language Programming™ teknologi for at optimalisering av oppvarming foregår som en rolig, intuitiv prosess.

Natural language programming

Bruk av velkjente betingelser og uttrykk for å forstå spesifikke krav for oppvarmingsprogram, Natural Language Programming bruker et enkelt språk. For eksempel “Når står du opp?”

warmup heating controller iphone app

To måter å kontrollere på

MyHeating fra Warmup for iOS og Android
Gratis MyHeating-app fungerer på iOS og Android smarttelefoner ved å gi tilgang til SmartGeo og rask kontroll av systemet.

my.warmup.com for skrivebord, bærbare datamaskiner og nettlesere
Bruk my.warmup.com helt gratis på hvilket som helst skrivebord eller mobil nettleser for å styre Warmup konto, kontrollere oppvarmingen og overvåke strømforbruk.

Hvordan MyHeating-app hjelper å spare penger?

MyHeating-app fra Warmup stadig kommuniserer med smarte termostaten. De fleste har deres telefoner med hele dagen ved å tillate appen å lære seg rutiner med innebygde lokasjonstjenester i en smarttelefon (uten å spore eksakte plasseringer). Etter bruk av den nye smarte termostaten i flere uker, skal MyHeating-app ha en god forståelse av brukerens rutiner. Den skal bruke kunnskaper for å optimalisere oppvarmingsplaner og aktivere den mest kostnadseffektive løsningen for strømforbruket.

smartphone heating control systems ipad

Avansert kontroll

Vår SmartGeo funksjon på MyHeating-app lærer seg å varme opp og kjøle ned huset for å sette opp de mest effektive temperaturene automatisk når brukere er borte ved å redusere forbruket med 25%.

SmartGeo

SmartGeo er en unik teknologi utviklet av Warmup og innebygd i MyHeating-app som bruker avansert algoritme til å forstå de mest effektive oppvarmingsinstillingene. Med automatisk fungering den opplærer seg rutiner og lokasjon gjennom kommunikasjon i bakgrunn med smarttelefoner, og reduserer temperatur når brukere er borte ved å kun øke dem opp til en ideell komforttemperatur til ankomsttid. Alt uten å sette opp eventuelle kompliserte programmer.

martGeo er mye mer avansert teknologi enn andre vanlig brukte programvarer for styring av oppvarmingen.

  • I motsetning til Occupancy Sensing teknologi som kun varsler oppvarmingssystemet når brukeren er hjemme, fremkaller SmartGeo oppvarming av huset gradvis til ankomsttiden.
  • I motsetning til Geo-Fencing teknologi som kun varsler oppvarmingssystemet når brukere forlater eller kommer inn i hjemmet, og slik forårsaker vesentlige energitap, SmartGeo identifiserer lokasjon og styrer oppvarmingen i samsvar med dette.

Ved å kombinere lokasjonsbasert teknologi med evner å lære seg rutiner, optimaliserer SmartGeo oppvarmingssystemet problemfritt og automatisk

SmartGeo fungerer med innebygde lokasjonstjenester i smarttelefoner og også lærer seg rutiner på en unik måte. Slik i motsetning til andre systemer, blir huset varmt automatisk på akkurat riktig tidspunkt, og det er alltid hyggelig å komme hjem til og med uventet. Alt dette, samt mer effektiv kjøring i sammenligning med andre systemer når brukeren kanskje er ute i lengre tidsperioder, som på jobben.

Den samme sikkerheten som nettbank

Vi tar sikkerhet på alvor Derfor er vår brukerdata beskyttet med samme standard som i nettbank. Dette betyr at individuell informasjon er kryptert til en slik grad som er uleselig. Vårt krypteringsnivå er på høyde med klassifiserte etterretningsfiler.

Det er ikke bare dataene som er sikre, SmartGeo fungerer uten å vite den faktiske plasseringen – aldri sporing med GPS signal, i stedet beregner omtrentlig avstand fra hjemmet.