Kostnader for elektrisk gulvvarme

Warmup systemer til gulvvarme tilbyr renere, raskere og mer energi- og kostnadseffektive måten å varme ditt hus på. Lær mer om alle kostnader knyttet til gulvvarme.

Hvor mye koster gulvvarme?

Warmup systemer til gulvvarme, installering og driftskostnader varierer avhengig av størrelse og omfanget av prosjektet, ønsket varme utgang og daglig/årstidsbestemt forbruk av systemet.

Nederst kan du lære mer om kostnadene involvert i gulvoppvarming som består av kostnaden av et Warmup system, forventet installasjonskostnader og driftskostnader.

System kostnader

Vi tilbyr en rekke systemer til elektriske gulvvarme til forskjellige priser. Lær mer om hva du må ta hensyn til når du velger ditt system nederst.

Installasjonskostnader

Alle gulvvarme prosjekter omfatter også kostnader for installasjon av systemet. Finn ut mer her.

Driftskostnader

Gulvvarme kan tilby vesentlig lavere driftskostnader i sammenligning med tradisjonelle sentrale oppvarmingen. Lær mer om driftskostnader her.

Kostnader for systemer til gulvvarme

Vi tilbyr en rekke vannbårne eller elektriske systemer til gulvvarme som passer for en lang rekke prosjekter og tilbys til forskjellige priser.

Warmups 25 år med forskning og utvikling innen gulvvarme har ført oss til å skape det riktige systemet for spesifikke krav enten det gjelder å pusse opp bad eller bygge et hus. Lær mer om systemene nederst.

Prosjektets undergulvtype og gulvbelegg viser hvilket system som er den riktige. For å finne ut hvilket system er den beste for prosjektet les vår gulvbelegg veiledning.

Ved installasjon av SPM varmemat system under flisgulv i kjøkkenet eller bruk av DCM-PRO frakoblingssystem i en salong, er alle våre elektriske systemer til konkurransedyktige priser og perfekte for bruk i alle oppussinger.

For eksempel kostander for installasjon av vår DWS varmekabel system i 4 m² bad sammen med isolasjon og en Warmup termostat for bedre varmeeffektivitet er omtrent 450€ + MVA, som er nesten det samme som et nytt frittstående badekar.
For en større plass som krever 10 m² til SPM varmemat, skulle omtrentlig pris være 800€ + MVA inkludert isolasjonsplater og en termostat for å styre systemet.

Request us a quote for the project to quickly receive a detailed quote. This quote will take into consideration details of floor size, floor finish, and usage.

Get a Quote Here

Installasjonskostnader

Pris til installasjon av systemet er avhengig av hvilken montør, bygger, flislegger, rørlegger eller elektriker er utvalgt for prosjektet og disse prisene kan variere fra område til område og fra håndsverker til håndsverker. Men i tilfelle av oppussing av bad er avgifter ofte ubetydelige for at flislegger setter opp gulvsystemet og erstatter gulvfliser.

Pristilbud på omtrent 200-300€ per dag for tradernes arbeid er rettferdig og mesteparten av systemer kan installeres på et rom, fra start til mål, innen 1 til 1,5 dag. Dette gir oss en gjennomsnitt på omtrent 400€ for installasjon av systemet til gulvvarme.

Alltid sørg for at montør er faglært, kvalifisert ekspert med erfaring innen installasjon av elektriske gulvvarme.

Driftskostnader

Elektriske gulvvarme kan tilby vesentlig lavere driftskostnader i sammenligning med tradisjonelle sentrale oppvarmingen. Dette er på grunn av at systemer til gulvvarme tilbyr raskere oppvarmingstider enn systemer med sentral oppvarming, mens også kjører ved lavere temperaturer ved å produsere det samme varmenivået i rommet.

Driftskostnader kan variere avhengig av husets design, hvor godt isolert den er, hvilken energitariff blir brukt og hva slags kontroll og overvåking av oppvarmingssystemet blir benyttet.

Se informasjonstabell om våre driftskostnader nederst for å få eksempler av disse driftskostnadene og få et inntrykk om hvor mye penger kan spares etter å ha installert Warmup oppvarming.

Informasjonstabell om driftskostnader

For disse tallene, har vi brukt en gjennomsnittlig strømpris på 0,116 €/kWh, ved bruk av oppvarmingssystem for 6 måneder (182 dager) i årets kaldeste måneder med 10mm Warmup isolasjonsplater.

Gjennomsnittlig driftsprisen etter en initiell periode er 0,007836 €/m²/h.

ROOM TYPE OPPVARMEDE OMRÅDE KJØRINGSTID AM KJØRINGSTID PM VINTER KOSTNADER
BATHROOM 4m² 2hrs 1hrs £22.75
KITCHEN 5m² 1hrs 2hrs £27.81
LOUNGE 15m² 0hrs 3hrs £78.19

Kutt ned på energi med en smart termostat

En Warmup smart termostat spiller stor rolle i redusering av driftskostnadene til oppvarmingssystemet. Vår teknisk avanserte 4iE Wifi termostat forhindrer strømforbruket ved å sørge at oppvarmingssystemet kun fungerer når det trenges. Den også tilbyr ekstern tilgang og funksjonalitet med energiovervåking. Bruk av 4iE med tilkoblede apper på smarttelefon kan spare på årlige strømregninger.

Øk oppvarmingstid og reduser varmetap med isolasjon

En rekke Warmup isolasjonsplater er av største betydning ved redusering av driftskostnader til elektrisk gulvvarme. En riktig isolasjon av gulvet med isolasjonsplater kan vesentlig øke varmeperioden til systemet ved å redusere generelle driftskostnader til gulvvarme til så mye som 50%.

Research and housing Monitor

Vår senter for forskning og utvikling

Warmup fokus på forskning og utvikling garanterer stadig avanserte elektriske systemer til gulvvarme som sørger for maksimal energi og kostnadseffektivitet.

Med over 25 års kompetanse og innovasjon innenfor husoppvarming verden rundt, utfører Warmups forskningssentre tester og sliper våre eksisterende produkter, samt utvikler nye ideer for å gjøre oppvarmingen av hus billigere og miljøvennligere. Den Post-Occupancy Monitored Housing program forutsier kommende strømforbuk og kostnader ved å sørge for et bedre tilbud på gulvvarme priser.

Find out about Warmup Underfloor Heating Systems

From our Blog

Bathroom Underfloor Heating Cost

blog bathroom floor heating cost preview

In this article we’ll give you a good understanding of the initial installation costs, running costs and the long-term savings of heating your bathroom with an underfloor heating system.

Best Flooring for Floor Heating

tiles

Whether you’re renovating or choosing flooring for a new build, we outline in this article what you need to know about different flooring for underfloor heating.

Pros and Cons of Floor Heating

pros and cons ufh

This blog post discusses the advantages and disadvantages of underfloor heating. Is it worth the extra cost and hassle?