Hjemom WarmUpBest Research and Development

Best forskning og utvikling

Med vår innvielse til Forskning og utvikling (F&U) og brukerstøtte, er vi i stand til å tilby teknologisk avanserte systemer til gulvvarme som gir høyeste standard til produktkvalitet, ytelse og kundetilfredshet.

Forskning og utvikling ledelse

research and development warmup germany

Teknologiske utviklinger

Med stadig investeringen i Forskning og utvikling, kan vi forutse og svare på kommende industri-trender og teknologiske utviklinger. Dette garanterer rask tilgang til de nyeste innovasjonene når det gjelder gulvvarme design, energieffektivitet og redusering av CO₂-utslipp.

Konfidensiell informasjon

Vår multi-millioner euro EN442-2 Forskningssenter i Tyskland, interne testfasiliteter og overvåking av hus i Europa gir aktuell konfidensiell informasjon om produkter og energieffektive teknikker.

research and development warmup germany
underfloor heating testing facility warmup german

Intern EN442-2 Forskningssenter

underfloor heating testing facility warmup german

Stadig forbedring

Vår multi-millioner euro EN442-2 Forskningssenter i Tyskland, interne testfasiliteter og overvåking av hus i Europa gir aktuell konfidensiell informasjon om produkter og energieffektive teknikker.
Testene kan variere fra nye formater og typer ledninger, systemets kontrollinstillinger og til tester på material for produkter til våre partnere. Dette betyr at vi har ledende kunnskap innen industri og aktuell informasjon angående energieffektivitet og drift av våre systemer under forskjellige forhold.

Innovasjon

Denne typen investering i forskning og utvikling er en integrert del av vår virksomhet. Dette Forskningssenteret er den sentrale kilden for oppfinnelse, innovasjon og forbedring. Resultater, erfaring og ekspertise deles med våre kontorer og samarbeidspartnere verden rundt ved å gjøre Warmup som en globalt pålitelig merkevare.

Post-occupancy Monitored Housing Programme

warmup post-occupancy programme

Reelle driftskostnader

Vårt post occupancy monitored housing program vokste frem på grunn av behov å forutse bedre kommende energikostnader i hus og tilby en svært detaljerte informasjon om energieffektivitet til Warmup undergulv oppvarmingssystemer.

Informasjonen blir samlet med noen få minutters mellomrom fra mange små sensorer. Disse er strategisk plassert i hver sone for å sammenligne temperaturer i gulv, luft, kabel/vann og ute, samt andre målinger som fuktighet og strålevarme også.

Energieffektivitet

Dette programmet gir en detaljert visning av antall energi påkrevd for å skape ideelle livsforhold. Dette er sammenlignet med informasjonen levert av vår Forskningssenter i Tyskland for å skape en svært forutsigbar modell som gir svar på viktige spørsmål angående kostnader og sparinger for under gulvvarme med Warmup systemer. Dette inkluderer svar på spørsmål fra “Hva koster det å kjøre oppvarmingssystemet i mitt nye, ennå ikke bygget huset?” til “Hvor mye skal jeg spare ved bruk av Warmup radiant oppvarming undergulv i sammenligning med bruk av andre radiatorer i hjemmet?”.

warmup testing undefloor heating