Det finnes en rekke måter og øke verdien av hjemmet på, fra og renovere helt til små reparasjoner rundt i huset. Investere i noe som folk kanskje ikke ser, men kan føles, sånn som gulvvarme, er en ekstra funksjon som kan gjøre hjemmet ditt mer attraktivt til potensielle kjøpere. Gulvvarme er et moderne, energi effektivt oppvarmingsløsning som vil oppdatere rom ved og frigjøre verdifull bo areal siden klumpete radiatorer ikke lenger vil være nødvendig.

Øke verdien av hjemmet ved hjelp av gulvvarme

Installere gulvvarme systemet er enkelt og det kan installeres sammen med andre oppussings prosjekt. Ny flislegging på badet, for eksempel, vil øke verdien av hjemmet i seg selv, men det gir også en god mulighet for og installere gulvvarme. Muligheten til og ha et varmt baderomsgulv vil øke verdien ved og gjøre rommet med komfortabelt. En jevn temperatur som kan nytes og som forbedrer energi effektiviteten. En annen grunn til at gulvvarme kan øke verdien av hjemmet er den lave kostnaden på gulvvarme system. Den forbedrede energi effektiviteten betyr lavere strømregninger som er en velkommen fordel når det kommer til kjøp av hus.

Det stigende gulvnivået kan noen ganger føre til bekymringer, men markedet tilbyr en variasjon av produkter til og løse disse. Elektriske varmere som Warmup Loose Wire System passer bra til dette formål siden den ultra-tynne varmekabelen ikke vil øke gulvnivået. Det er også rask og enkelt å installere og det kommer med et enkelt tilkoblings punkt for færre trinn i installasjonen. Gulvvarme kan bli installert av en kompetent DIY, men all elektrisk arbeid og tilkobling av termostaten må gjøre av en kvalifisert og sertifisert elektriker.

Kontrollering av gulvvarme med en energi-skjerm termostat, som Warmup’s 3iE™, tillater å lære hva slags varmenivåer som gir ønsket komfortnivå. Denne informasjonen vil hjelpe til å forstå når du skal bruke energi, den tillater brukere til å programmere termostaten til å varme gulvet opp til temperaturen som trengs for og varme opp rommet.

Den forbedrede energieffektiviteten og komforten gir større salgsmuligheter. Det har blitt anslått at over et års tid, kan husholdninger gulvvarme forvente og se en betydelig reduksjon i strømregningen og selv om den egentlige sparingen kommer an på omstendighetene, som isolasjonsnivåer og rom høyde, vil de lave kostnadene ved å bruke gulvvarme øke verdien av hjemmet .

For og finne ut mer om gulvvarme systemer og hvordan det kan øke verdien av hjemmet, vennligst les mer eller kontakt Warmup på www.warmup-no.com

March 11, 2014 at 4:42 pm by simonsjj
Category: gulvvarme kostnad
Tags: