Norway Blog

Ny oppgradert gulvsensor For Warmup 3iE Energi-skjerm termostat - March 25, 2014 by Adriana

warmup

Ny oppgradert gulvsensor

For Warmup 3iE Energi-skjerm termostat

3ie

Warmup 3iE energi-skjerm termostaten er verdens mest avanserte energi-skjerm termostat. Lagd av høyeste kvalitet materialer, Warmup varme løsninger er designet for en elegant og luksuriøs levetilstand og design frihet fra radiatorer. Warmup gulvvarme og deres 3iE energi-skjerm termostat gir den perfekte match mellom skjønnhet og energibesparende, som lager det perfekte hus klima på den meste effektive måten.

sensor

Fordeler:

  • Ny sensor krever ikke lenger bruk av ledning og hette for og imøtekomme Warmup’s garanti vilkår
  • Installasjons tiden er redusert siden det er mindre steg
  • Mindre kanal brukes til sensor ledning
  • Passer til tynnere gulv opphøyninger

For kunder som ønsker å fortsette å bruke ledningen og hetten, kan de bli bestilt separat

For mer informasjon om Warmup’s 3iE energi-skjerm termostat klikk her

Dine tekniske gulvvarme spørsmål besvart av Warmup - March 17, 2014 by Adriana

Dette er en serie med noen av de mest vanlige tekniske spørsmålene som våre 24/7 hele året teknisk support mottar. Vi svarer på dine spørsmål i denne serien og ser frem til og hjelpe deg med andre gulvvarme spørsmål. For og stille et spørsmål selv, vennligst legg igjen en kommentar eller kontakt oss på http://www.warmup-no.com

Dine tekniske gulvvarme spørsmål besvart av Warmup

Q: Jeg vurderer forskjellige varmesystemer. Kan gulvvarme systemer bli brukt til å varme hele huset?

A: Å bruke gulvvarme systemer til å varme hele huset har flere fordeler som lavt energiforbruk til og frigjøre bo arealet siden radiatorer ikke lenger nødvendig. I mange tilfeller, kan gulvvarme bli brukt som hovedkilde til varme så lenge rommene har riktig isolasjonsnivå. En varmetap beregning må gjennomføres for og finne ut hvor mye varme som trengs til og varme opp hvert rom og om isolasjonsnivået tillater gulvvarme til og blir brukt som et helt-hus varmesystem. Varmetap beregninger normalt sett gjennomføres av en byggmester, en arkitekt eller en oppvarmings ingeniør.

Det er også varmetap kalkulatorer tilgjengelig på nettet som kan bli brukt hvis isolasjonsnivåene er kjent for og gi en veiledning på varmetap nivåer.

Q: Jeg skal teste gulvvarme system  og se om det virker, hva slags instillinger skal multimeteret stå på for og teste gulvsensorer?

A: Når man tester elektriske gulvvarme systemer og sjekker resistansen av en gulvvarme kabel, skal et multimeter bli brukt til go teste både varmesystemet og gulvsensor før, under og etter installasjon. Dette vil fortelle deg om varmsystemer og/eller gulvsensoren virker som den skal og ikke har blitt skadet ved og bruke Ohms skala. For og teste gulvsensor skal multimeteret være satt på 20 K (20,000) ohm. Avlesning du får tilbake kommer an på hvilken termostat modell du har installert.

For og teste varmesystemet må multmeteret være satt på enten 200 Ohm eller 2K (2,000) Ohm det kommer an på varme størrelsen. Resistanse avlesninger for all våre varmesystemer kan bli funnet i den relevante installasjons manualen for det varmesystemet.

Teste gulvvarme systemet før og under installasjon er viktig siden det vil informere deg om systemet har blitt skadet under installasjon. Testing av systemet før man legger gulvet vil forsikre deg om at varmesystemet funker og at ingen skadet har blitt påført varmesystemet når det ble lagt. Skulle varmesystemet komme til skade under installasjons, vil Warmup’s utmerkede SafetyNet™ garanti bytte varmesystemet gratis. Warmup vil bringe et nytt system av samme type og modell gratis, så lenge følgende vilkår har blitt møtt.

Øke verdien av hjemmet ved hjelp av gulvvarme - March 11, 2014 by simonsjj

Det finnes en rekke måter og øke verdien av hjemmet på, fra og renovere helt til små reparasjoner rundt i huset. Investere i noe som folk kanskje ikke ser, men kan føles, sånn som gulvvarme, er en ekstra funksjon som kan gjøre hjemmet ditt mer attraktivt til potensielle kjøpere. Gulvvarme er et moderne, energi effektivt oppvarmingsløsning som vil oppdatere rom ved og frigjøre verdifull bo areal siden klumpete radiatorer ikke lenger vil være nødvendig.

Øke verdien av hjemmet ved hjelp av gulvvarme

Installere gulvvarme systemet er enkelt og det kan installeres sammen med andre oppussings prosjekt. Ny flislegging på badet, for eksempel, vil øke verdien av hjemmet i seg selv, men det gir også en god mulighet for og installere gulvvarme. Muligheten til og ha et varmt baderomsgulv vil øke verdien ved og gjøre rommet med komfortabelt. En jevn temperatur som kan nytes og som forbedrer energi effektiviteten. En annen grunn til at gulvvarme kan øke verdien av hjemmet er den lave kostnaden på gulvvarme system. Den forbedrede energi effektiviteten betyr lavere strømregninger som er en velkommen fordel når det kommer til kjøp av hus.

Det stigende gulvnivået kan noen ganger føre til bekymringer, men markedet tilbyr en variasjon av produkter til og løse disse. Elektriske varmere som Warmup Loose Wire System passer bra til dette formål siden den ultra-tynne varmekabelen ikke vil øke gulvnivået. Det er også rask og enkelt å installere og det kommer med et enkelt tilkoblings punkt for færre trinn i installasjonen. Gulvvarme kan bli installert av en kompetent DIY, men all elektrisk arbeid og tilkobling av termostaten må gjøre av en kvalifisert og sertifisert elektriker.

Kontrollering av gulvvarme med en energi-skjerm termostat, som Warmup’s 3iE™, tillater å lære hva slags varmenivåer som gir ønsket komfortnivå. Denne informasjonen vil hjelpe til å forstå når du skal bruke energi, den tillater brukere til å programmere termostaten til å varme gulvet opp til temperaturen som trengs for og varme opp rommet.

Den forbedrede energieffektiviteten og komforten gir større salgsmuligheter. Det har blitt anslått at over et års tid, kan husholdninger gulvvarme forvente og se en betydelig reduksjon i strømregningen og selv om den egentlige sparingen kommer an på omstendighetene, som isolasjonsnivåer og rom høyde, vil de lave kostnadene ved å bruke gulvvarme øke verdien av hjemmet .

For og finne ut mer om gulvvarme systemer og hvordan det kan øke verdien av hjemmet, vennligst les mer eller kontakt Warmup på www.warmup-no.com

© Warmup Plc | Elektrisk Gulvvarme NO
0